SÅ HÄR GÅR DET TILL

Tjäna pengar till klassen eller laget

Rosagrön 1

TA EMOT BESTÄLLNINGAR

Skriv ut försäljningsmaterialet som finns på hemsidan. Med produktblad och beställningslista i handen kan ni börja ta emot beställningar. Sälj till familjen, grannar, släktingar, arbetsplatser, listan kan göras låååång.

Vi rekommenderar en säljperiod på ca två veckor, så att det inte går allt för lång tid innan kunderna får sitt godis. Detta för att det inte ska gå mer än en månad för kunden att få sina varor.

Rosa skimmer

LEVERANS & UTDELNING

Lämna in er beställningsflik (längst ner på beställningslistan) till ansvarig. Kontaktpersonen sammanställer gruppens beställningar och lägger en order på hemsidan.

Leveransen hämtas ut i vald butik.

Därefter levererar NI ut till kunden och tar betalt.
Insamlade pengar lämnas till kontaktpersonen som betalar ev. faktura och ni behåller er vinst.

SÄLJTIPS!

FÖRSLAG PÅ FÖRSÄLJNINGSTÄLLEN

Godissugna
Grön burk blandad 1.1

Det är både roligt och enkelt att tjäna ihop pengar till klassresan eller träningslägret genom att sälja smarriga produkter från Hemmakväll!

Samla ihop nära och kära och berätta om era planer om varför ni sparar ihop pengar. Använd vårt försäljningmaterial så att den du säljer till kan se och läsa om vad det är för godsaker du erbjuder. 

Här hittar ni fler värdefulla tips!

FRÅGOR & SVAR

Funderar ni över hur det går till när ni ska lägga en beställning. Eller undrar ni hur lång tid det tar innan ni får er leverans?

Vi har samlat de vanligaste frågorna om förenings-och klassförsäljning så att ni snabbt och lätt ska kunna få svar på frågorna.