HK_juni_1200x390_toppbild_hemsida_ny

VILKEN GLASS TYCKER DU ÄR ÅRETS GLASSIGASTE NYHET?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH RÖSTERNA ÄR RÄKNADE!

Årets Glassnyhet enligt er är ingen mindre än Ben & Jerrys Peace Pop! 

Peace Pop kommer att säljas för ett rabatterat pris i alla våra butiker 2-29/8.

Vinnarna av presentkort på Hemmakväll är:

  • 1500:-  Anna Bernawik
  • 1000:- Daniel Nilant
  • 500:- Emmy Hallengren

STORT GRATTIS! 

 

Nu ska ni få höra något riktigt roligt och smarrigt! Vi behöver just er hjälp för att kora årets bästa glassnyhet och wow, det blir inte helt enkelt för det finns så många goda glassar att välja mellan. Men vi litar såklart på den bästa juryn, våra kunder.

Det är faktiskt inte bara glassarna som tävlar. Även du! Genom att rösta på din favoritglass och önska en godisbit till lösvikten som vi inte har idag så har du chansen att vinna ett presentkort på 1500:-, 1000:- eller 500:- på Hemmakväll. Hur många glassar får du för det tro? Du kan självklart handla andra godsaker hos oss för presentkortet.

Kör hårt och lycka till!

GB_Tavlingssida_1200x1200

TÄVLINGSREGLER

För att vara med och tävla måste du vara 18 år och bosatt i Sverige. Anställda vid Hemmakväll AB samt deras anhöriga och samarbetspartners får inte delta i tävlingen.

Tävlingen pågår från 31/5 t.o.m. 27/6 2021. Vinnaren presenteras på www.hemmakvall.se & på våra sociala medier. En jury bestående av representanter från Hemmakväll utser vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

Hemmakväll tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan uppstå under deltagandet.

Tre stycken vinner varsitt presentkort till ett värde av antingen 1500:-, 1000:- eller 500:- på Hemmakväll.  Vinsten kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller på annat sätt ändras. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.