HK_Januari_1200x390_toppbild_hemsida4

RÖSTA OCH VINN EN GULDSLEV!

Tävlingen är avslutad

Aldrig har så många röstat som i år - stor tack!

I toppen låg tidigt Ragusa Mini, Dumle Polka och Kinder Bueno White Mini och den ställnigen höll i sig in i det sista. Men med över 200 röster mer, vann till sist Kinder Bueno White Mini. Stort grattis säger vi till denna smarriga godisbit!

 

Stort grattis säger vi även till vinnaren av en Guldslev - Lisa Herstedt.

Hennes motivering till varför Kinder Bueno är den bästa nyheten löd:

Jag tycker att Kinder Bueno White ska vinna för att den har blivit ett måste i påsen varje gång jag är på Hemmakväll. 2021 har på många sätt varit en berg- och dalbana där det känns som att mycket i ens liv har förändrats, vare sig man velat det eller inte. Det gjorde att besöken till Hemmakväll blev extra uppfriskande, som en ljusglimt i vardagen som annars kunde kännas mörk och trist. Eftersom Hemmakväll har så bra och stort sortiment testades ofta nya godisar, men en sort som alltid fanns med i påsen var Kinder Bueno White. Jag blev lika glad varje gång jag såg den på hyllorna, och kunde fylla min påse med den. Så tack Hemmakväll, och tack Kinder Bueno White, för utan er hade 2021 inte varit lika bra!

Årets Godisnyhet 2021 är korad!
Årets Godisnyhet 2021 är korad!

Årets viktigaste röst!

Älskar du nyheter i lösvikten lika mycket som vi? Då vill du inte missa detta viktiga tillfälle att rösta fram din favorit från året som gått.
Förra gången det begav sig kammade ju Nöt-Creme Punschrulle hem priset.
Här på Hemmakväll går åsikterna isär om vilken nyhet som varit bäst i år så vi ser fram emot att det nu äntligen ska avgöras av proffs som du.

Hur går tävlingen till?

Det är egentligen väldigt enkelt. Du röstar på din favorit nedan och skriver en motivering till varför just den borde vinna.
Av motiveringarna väljer vi ut den vi tycker är bäst.

Vad kan jag vinna?

Om just du blir den lyckliga vinnaren ger vi dig en guldslev (ja, du läste rätt!) som ger dig 50% på lösviktsgodiset under ETT HELT ÅR!!
Du får en superfin nyckelring som vid uppvisande i butik ger dig 50% på lösgodiset, max 3 kg i veckan, under ett helt år.
Ett tips är att besöka din Hemmakväll-butik så snart du kan och öva med skopan …

Tävlingsregler

Tävlingen organiseras av Hemmakväll AB. Anställda hos Hemmakväll samt deras familjemedlemmar eller andra personer som hjälpt till med att organisera tävlingen kan inte delta i tävlingen. Vinnaren utses av en jury ledd av representanter Hemmakväll AB:s marknadsavdelning.  

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas av Hemmakväll på angiven mailadress. Tävlingen avslutas den 16/1 2022.

Vilken lösgodisnyhet 2021 är din favoritbit?