Skip to content

PARTNERERBJUDANDEN FÖR SOFFGRUPPEN

Det finns bara fördelar med att vara medlem i Soffgruppen!
Här kan du ta del av alla våra medlemserbjudanden från våra partners.

C More - Den kompletta streamingtjänsten - fritt i en månad.

C More är Sveriges snabbast växande streamingtjänst – med underhållning som passar dig, precis när du vill. Som medlem i Soffgruppen får du rabatt på C Mores paket C More Familj.

Här hittar du allt från internationella succéfilmer och serier till svenska favoriter för hela familjen, varvat med den mest populära sporten just nu. Du får även tillgång till dina
TV4-favoriter utan reklamavbrott samt alla SVT:s och TV4:s livekanaler.

Det är ingen bindningstid och du kan avsluta enkelt när du vill.

Medlemserbjudande

Som medlem i Soffgruppen får du rabatt på C Mores paket C More Familj. Prova 1 månad gratis och därefter 15 % rabatt i 12 månader,
utan bindningstid.

 

C More Familj – Det smarta valet för hela familjen.

Med detta paket har du tillgång till hela C Mores film- och serieutbud, dina TV4-favoriter utan reklamavbrott samt alla SVT:s och TV4:s livekanaler och Sportkanalen.

I paketet hittar du även mycket sport, bland annat veckans match från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan samt den bästa golfen, fotboll, handboll, basket och mycket mer.

Streama på dessa enheter:

Titta på C More när och var du vill. Ladda ner vår app och streama på din mobil, surfplatta, Apple TV eller Samsung Smart-TV.
Du kan även se via din dator eller koppla upp en chromecast mot din tv.

Villkor

Rabatten gäller under 12 månader. Efter rabattperioden övergår abonnemanget i ett löpande abonnemang till ordinarie pris om inte annat val görs under rabattperioden. Ordinarie pris är för närvarande 199 kr/månad för C More Familj.

Erbjudandet gäller endast Hemmakvälls medlemmar i Soffgruppen och vid nytecknande av abonnemang. OBS! Ingen bindningstid.

Cmore-eNews-1200x1200-191014

Vill du utnyttja erbjudandet?

Är du medlem? 

Håll utkik i dina medlemsutskick från Soffgruppen som kommer på mejlen eller skicka ett mejl till [email protected] tillsammans med ditt personnummer. Då kollar vi om du är medlem och återkommer med en länk till erbjudandet.

Är du inte medlem? 

Gå in i din närmsta butik och bli medlem! Du får ett mejl inom ett dygn med våra välkomsterbjudanden och en länk för att kunna ta del av C-more erbjudandet.