PARTNERERBJUDANDEN FÖR SOFFGRUPPEN

Det finns bara fördelar med att vara medlem i Soffgruppen!
Här kan du ta del av alla våra medlemserbjudanden från våra partners.

DRÖSE & NORBERG

Snövit - The musical

Snövit är ett musikaliskt äventyr för hela familjen som nu kommer i en helt ny tappning. Med i musikalen är bland annat Bragi Bergsson, Anna Norberg, Bob, Hellberg, Patrik Martinsson, Bill Sundberg med en stor ensemble.

Snövit kommer till följande städer:
STOCKHOLM / MALMÖ / NORRKÖPING / GÖTEBORG

Mer information om vart musikalen spelas hittar du här.

Medlemserbjudande

Som medlem i Soffgruppen får du nu 50:- rabatt på biljettpriset, vilket gör att alla går för barnpris, när Snövit - The musical kommer till en stad nära dig. Biljetterna bokar du via en länk som du får i dina mejlutskick från Soffgruppen.

Villkor

Gäller biljetter med ord.pris 395 kr + serviceavgift. Först till kvarn gäller.

Den Lilla Sjöjungfrun - The musical

Den 22 november 2020 har Den Lilla Sjöjungfrun Sverigepremiär i Stockholm Ericsson Globe Arena. Efter det ger musikalen sig ut på turné.

Vi dyker ner under ytan och upplever ett riktigt familjeäventyr.
Denna nyskrivna musikal är full med överraskningar, galna upptåg och spännande rollkaraktärer.

Musiken och dansen ger en kolossal energiboost till berättelsen och den sanslöst begåvade ensemblen ger allt för att historien om Den Lilla Sjöjungfrun ska kännas ända ner i hårbotten.

Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical utspelar sig i nutid och här möter man alla dom klassiska karaktärerna samt några nya och smått galna typer. Här finns Sjöjungfruns far Kung Moryn, hennes 4 välsjungande & dansande systrar, havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob och sist men inte minst Olauv – en riktigt snygg människokille.

Äventyret kan börja!

Mer information om vart musikalen spelas hittar du här.

Medlemserbjudande

Som medlem i Soffgruppen får du nu 100:- rabatt på biljettpriset, vilket gör att alla går för barnpris, när Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical kommer till en stad nära dig.
Biljetterna bokar du via en länk som du får i dina mejlutskick från Soffgruppen.

Villkor

Gäller biljetter från priskategori B med ord.pris 495 kr + serviceavgift. Först till kvarn gäller.

snovit_icke jul
DLS_1x1_1200x1200px

Vill du utnyttja dessa erbjudanden?

Är du medlem? 

Håll utkik i dina medlemsutskick från Soffgruppen som kommer på mejlen eller skicka ett mejl till [email protected] tillsammans med ditt personnummer. Då kollar vi om du är medlem och återkommer med en länk till erbjudandet.

Är du inte medlem? 

Bli medlem här eller gå in i din närmsta butik! Du får ett mejl inom ett dygn med våra välkomsterbjudanden. Skriv sedan till [email protected] tillsammans med ditt personnummer för att få länken till erbjudandet.

C MORE

C More - Den kompletta streamingtjänsten - fritt i en månad.

C More är Sveriges snabbast växande streamingtjänst – med underhållning som passar dig, precis när du vill. Som medlem i Soffgruppen får du rabatt på C Mores paket C More Familj.

Här hittar du allt från internationella succéfilmer och serier till svenska favoriter för hela familjen, varvat med den mest populära sporten just nu. Du får även tillgång till dina
TV4-favoriter utan reklamavbrott samt alla SVT:s och TV4:s livekanaler.

Det är ingen bindningstid och du kan avsluta enkelt när du vill.

Medlemserbjudande

Som medlem i Soffgruppen får du rabatt på C Mores paket C More Familj. Prova 1 månad gratis och därefter 15 % rabatt i 12 månader,
utan bindningstid.

 

C More Familj – Det smarta valet för hela familjen.

Med detta paket har du tillgång till hela C Mores film- och serieutbud, dina TV4-favoriter utan reklamavbrott samt alla SVT:s och TV4:s livekanaler och Sportkanalen.

I paketet hittar du även mycket sport, bland annat veckans match från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan samt den bästa golfen, fotboll, handboll, basket och mycket mer.

Streama på dessa enheter:

Titta på C More när och var du vill. Ladda ner vår app och streama på din mobil, surfplatta, Apple TV eller Samsung Smart-TV.
Du kan även se via din dator eller koppla upp en chromecast mot din tv.

Villkor

Rabatten gäller under 12 månader. Efter rabattperioden övergår abonnemanget i ett löpande abonnemang till ordinarie pris om inte annat val görs under rabattperioden. Ordinarie pris är för närvarande 199 kr/månad för C More Familj.

Erbjudandet gäller endast Hemmakvälls medlemmar i Soffgruppen och vid nytecknande av abonnemang. OBS! Ingen bindningstid.

Cmore-eNews-1200x1200-191014

Vill du utnyttja erbjudandet?

Är du medlem? 

Håll utkik i dina medlemsutskick från Soffgruppen som kommer på mejlen eller skicka ett mejl till [email protected] tillsammans med ditt personnummer. Då kollar vi om du är medlem och återkommer med en länk till erbjudandet.

Är du inte medlem? 

Bli medlem här eller gå in i din närmsta butik! Du får ett mejl inom ett dygn med våra välkomsterbjudanden och en länk för att kunna ta del av C-more erbjudandet.