Choklad och kolapaj med smak av pepparkaka

Den här juliga kolapajen har vår kundklubbsmedlem Erica Jonasson från Kristianstad tagit fram. Len chokladganasch, pepparkaksbotten och ljuvlig kola med tydlig smak av Werther´s Toffee. Mums! Tack Erica för det här supergoda receptet! Antal: 8-10 bitar Tid: 45 minuter + tid för avsvalning HITTA TILL BUTIK Botten: Pajform (18cm i diameter) 20 st pepparkakor 50g…

Läs mer

Vegansk Nöt Créme-mousse

På tre ynka ingredienser svänger du ihop en mousse som garanterat kommer sätta pricken över i:et på middagsbjudningen! Du kan förbereda den innan och dekorera med bär precis innan servering. Receptet är framtaget tillsammans med duktiga Fridas Vegobak på Instagram. Portioner: 4 stycken Tid: 20 minuter + minst 2 timmar i kylskåp HITTA TILL BUTIK…

Läs mer

Sockerbitsglass

Gör din egen godisglass på bara tre ingredienser, enkelt och oslagbart gott! Här har vi smaksatt med klassiska Sockerbitar som gav en söt glass med härligt len konsistens som passar perfekt med kryddiga snacks. Om du fryser in glassen i små burkar så är de redan portionerade till nästa hemmakväll. Receptet är framtaget tillsammans med…

Läs mer

Geishabrownies med körsbärsgrädde

Här är en lättbakad mjukseg brownie med rejäl smak av Geisha. Toppa den med körsbärsgrädde och du har en söt bakelse att bjuda på till Alla hjärtans dag. Geishabrownien är supergod som den är eller kan toppas med grädde om du inte vill behöva vänta på körsbärsgrädden att stelna. Receptet är framtaget tillsammans med duktiga…

Läs mer

Ugnsbakade päron med Fazer Mintchokladmousse

Nu tycker vi att det är dags att uppdatera den här gamla klassikern. Tillsammans med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har vi tagit fram den här uppdaterade versionen av klassikern Päronhalvor med After Eight. En gammal klassiker i ny kostym. Mjuka ugnsbakade…

Läs mer

Vegansk mousse med Banana Skids

Den här moussen med Banana Skids är barnsligt god! Den är så enkel att göra och passar perfekt till en vårig dessert. Den toppas gärna med färska bär och en härlig skruv gjort av godiset! Receptet är framtaget tillsammans med duktiga Fridas Vegobak på Instagram. Portioner: 6 stycken Tid: 30 min + 2 timmar för…

Läs mer

Pepparkakscheesecake med smak av gröna marmelad kulor

Julen blir verkligen lite härligare med goda bakverk som passar perfekt till glöggmyset eller som dessert till julbordet. Vad sägs om en julig cheesecake på pepparkaksbotten och med fräsch smak av gröna marmelad kulor? Enkelt och så gott utan ugn. Det här receptet har underbara Simona Muntean tagit fram, tack! 12 bitar Tid: ca 45…

Läs mer

Vaniljdessert med favoritgodis

Tillsammans med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har vi tagit fram ettrecept som hyllar lösgodiset.  Är du en sur skum typ eller mer av en chokladtyp? Inte för att det finns någon anledning att välja det ena eller det andra. Till Lösgodisets…

Läs mer

Mandelkaka med syrlig topping

Tillsammans med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har vi tagit fram detta mumsiga recept där Stora mjuka blå är den lösgodisbit som skapar syran i fyllningen.  Enkel att sno ihop och funkar till årets alla fikor! En sats ger ca 10 bitar…

Läs mer

No-bake chokladcheesecake till påsk

Snart är påsken här och i samarbete med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har vi tagit fram en riktigt mumsig no-bake cheesecake som endast tar 30 min att göra! Spana in dem påskiga Anthon Berg marsipanäggen från Hemmakväll som vi har använt som topping!…

Läs mer