Påskig no-bake dessert med nöt-créme Cookie Dough

Tillsammans med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som simonamuntean_ på Instagram, har vi tagit fram detta mumsiga recept där Nöt-Crème Cookie Dough är den ingrediens som skapar magi. Vi lovar att dessa påskiga desserter kommer att uppskattas av alla i familjen, såväl stora som små! Självklart funkar dessa lika bra…

Läs mer

Pannacotta med Fizzy Bubble smak

Ingredienser: 20 st Fizzy Bubble 5 dl grädde Karameller till dekorering HITTA TILL BUTIK Gör så: Dela alla Fizzy Bubbles på hälften och lägg de rosa delarna i en skål och de blåa i en annan. Häll upp hälften av grädden i en kastrull. Tillsätt de blåa bitarna och värm på spisen tills godisbitarna har…

Läs mer

Gröna Grodor Pannacotta

Ingredienser: 9 Gröna Grodor (Vi har XL varianten på Hemmakväll) 3 dl grädde Vit choklad till dekorering HITTA TILL BUTIK Gör så: Häll upp grädden i en kastrull. Värm upp grädden, men inte så den kokar. Tillsätt grodorna och rör tills de har smält. Häll upp i serveringsglas och sätt sedan in i kylen. Låt…

Läs mer

Pannacotta på Geléhjärtan

Ingredienser: 7 Geléhjärtan 3 dl grädde Vit choklad till dekorering HITTA TILL BUTIK Gör så: Häll upp grädden i en kastrull. Värm upp grädden, men inte så den kokar. Tillsätt hjärtana och rör tills de har smält. Häll upp i silikonformar och sätt sedan in i kylen. Låt stå i kylen fyra timmar. Ta ut…

Läs mer

Pannacotta med Geléhallon

Ingredienser: 3 dl vispgrädde 25 geléhallon HITTA TILL BUTIK Gör så här: Värm grädden i en kastrull. Vänd ner hallonen under omrörning. Ta av kastrullen från spisen när alla hallon smält, och häll upp smeten i portionsformar. Ställ kallt tills pannacottan stelnat (minst 4 timmar). Dekorera med geléhallon – klart!

Läs mer

Jordnötspaj med Chokladpopcorn

Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har tagit fram detta mumsiga recept där Chokladpopcorn är den gyllene ingrediensen. Den här enkla pajen är perfekt till helgfikat! Och vi lovar att alla kan klara av att fixa ihop denna! En sats ger 10 bitar…

Läs mer

Midsommarpannacotta med gröna grodor

En sats ger 6 portioner Tid: ca 15 minuter + tid i kylen Svårighetsgrad: Lätt HITTA TILL BUTIK Ingredienser pannacotta: 3 dl vispgrädde 9 Gröna grodor (vi har XL-varianten på Hemmakväll) Dekoration: Vit choklad Geléhallon Gör så här : Häll upp grädden i en kastrull. Värm upp grädden, men inte så den kokar. Tillsätt grodorna…

Läs mer

Sommarglass med Marabou

En sats ger 4 portioner Tid: Cirka 10 min Svårighetsgrad: Superenkelt HITTA TILL BUTIK Ingredienser: Vaniljglass Dekoration: Daim Japp Coco Marabou Mjölkchoklad Godisspett: Geléhallon Jordgubbar Gör så här : Krossa Daim samt hacka Japp och Coco. Smält mjölkchokladen. Ta några skopor vaniljglass och strö sedan över hackad Japp, Coco och krossad Daim. Avsluta med att…

Läs mer

Rulltårta med vit chokladhallonbåt

Tillsammans med Simona Muntean från den inspirerande bakbloggen Cookies and Sweet, känd som Cookies and Sweet by Simona på Instagram, har vi tagit fram detta mumsiga recept där vita chokladhallonbåtar skapar magi. Den här rulltårtan är enkel att sno ihop dagen innan och passar extra bra till årets kräftskiva. Visst ser hallonbåtarna nästan ut som…

Läs mer