Veganska hjärtankakor med Piggelin-godis

Dessa söta små kakor är perfekta att baka inför alla hjärtans dag! Ett gäng hjärtan som sprakar av färger och smakar Piggelin.
Receptet är framtaget tillsammans med duktiga Fridas Vegobak på Instagram.
Portioner: 15 stycken kakor
Tid: 1 timme
Ingredienser:
- 100 g mjölkfritt margarin
- 2 1⁄2 dl vetemjöl
- 1 dl strösocker
- 1 krm salt
- 10 stycken Piggelin-godisar (finns i lösvikten)
- Strössel

Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Nyp ihop mjölkfritt margarin, vetemjöl, strösocker och salt till en deg och lägg in den i kylskåpet i 20 minuter.
- Kavla ut degen såden är ungefär ½-1 cm tjock och stansa ut hjärtan med hjälp av en hjärtformad kakform.
- Lägg kakorna på en plåt.
- I mitten av varje kaka stansar du ut en liten cirkel (jag använde toppen av en rund tyll).
- Krossa godiset (lägg det i en påse och banka med en kavel) till grövre bitar.
- Fyll hålet i kakorna med det krossade godiset och strö strössel över resterande del av kakorna.
- Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter och låt dina hjärtkakor svalna på plåten!