Tävlingspolicy/-Tävlingsvillkor

Genom att delta i Hemmakväll AB (org. nr 556344 – 4933) med adress Hjalmar Brantingsväg 41261 43 Landskrona, telefonnummer: +46709211261) tävling godkänner du som tävlingsdeltagare följande villkor, utöver vad som särskilt angivits i samband med tävlingens publicering.

För att delta i Hemmakvälls tävling ska du lämna in ett tävlingsbidrag eller utföra en uppgift i enlighet med de instruktioner som ges i samband med tävlingen. Tävlingen pågår mellan de datum som anges i samband med publicering av tävlingen.

För att delta krävs att du har en fullständig version av de plattformar där tävlingen utförs så som Instagram, Facebook och TikTok och följer de officiella reglerna. Vinsten kan ej bytas mot pengar och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram, Facebook eller TikTok.

Genom att delta i tävling via Hemmakvälls sociala kanaler samtycker du till och ger Hemmakväll rätt att publicera och att använda ditt namn, din bild och rörlig bild (inklusive uttalanden) för användning och publicering i sin interna och externa kommunikation.

* Information om personuppgiftshantering⁠ ⁠ ⁠

För att kunna kontakta vinnaren kan personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer komma att samlas in via direktmeddelande på Instagram samt Facebook eller via personligt meddelande på TikTok. Vid frågor eller för att ta bort personuppgifter vänligen kontakta [email protected]⁠.