ALLTID FRI FRAKT!

Vi bjuder ALLTID på frakten när du och din klass
eller förening beställer produkter från Hemmakväll!

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN ELLER LAGET!

Sälj våra färdigmixade godisblandningar och tjäna ihop till klassresan tillsammans. För varje såld burk tar ni er ett steg närmare ert mål.

Heja heja!

VÅRA PRODUKTER!

1300g Favoritmix
Produktbild Lilla Favorit
Produktbild Påse Favorit
Produktbild presentkort 200
Produktbild_start11
Produktbild_frukt_och_grönt
Produktbild LPresentkort 100
Produktbild_lakrits
Produktbild_vegan
Produktbild_belgiskchoklad
Produktbild toblerone
Produktbild_chokladälskaren
Produktbild_sushi
Mobil

LÄS MER OM VÅRA SMARRIGA PRODUKTER!

HOS OSS KAN NI VÄLJA MELLAN ATT...

Rosa godisburk

TA EMOT BESTÄLLNINGAR

Väljer ni att först ta emot beställningar så laddar ni ner vårt säljmaterial som innehåller information, produktblad och beställningslistor. Ni ska även utse en kontaktperson som är över 18 år. När detta är klart är det bara att sätta igång och ta emot beställningar. 

Beställningslistorna samlas sen in av kontaktpersonen som för in detta på vår hemsida och beställer hem önskat antal av varje godisblandning. När produkterna levererats är det bara för er säljare att dela ut dem till era kunder och ta betalt.

Grön godisburk

DIREKTFÖRSÄLJNING

Har ni bestämt er för direktförsäljning samt utsett en kontaktperson är nästa steg att bestämma vilket av våra paket ni ska sälja. Vi har ett större paket som vi kallar för Guldpaketet och ett lite mindre, Silverpaketet. Det går utmärkt att beställa flera paket om ni känner att ett paket blir alldeles för lite eller om ni redan har satt upp ett mål som ni ska uppnå att tjäna ihop till. 

När ni bestämt er för vilket eller vilka paket ni vill ha gör er kontaktperson en beställning. Efter att leveransen kommit kan ni ge er ut och sälja produkterna.

VISA ANDRA HEMMAKVÄLLSSÄLJARE HUR MYCKET ER KLASS ELLER ERT LAG TJÄNADE IHOP!

Vill ni synas här på vår hemsidan? Ta en bild där ni alla är samlade och mejla den tillsammans med ert resultat till [email protected]

Vi är sååå nyfikna på vem ni är och hur mycket ni tjänat ihop!