Efter två års väntan är Hemmakväll tillbaka i Lerum igen – och som vi har längtat. Den 18 januari slår vi upp dörrarna till vår nya butik som kommer att ligga i köpcentret Solkatten. Nu ser vi fram emot att välkomna alla godisälskare i området att fira tillsammans med oss.

– Vi tror starkt på vårt koncept och det är roligt att det är så många som uppskattar det, säger Jan Richter, vd på Hemmakväll.

Vi är glada att meddela att vi på Hemmakväll äntligen kommer tillbaka till Lerum! För två år sedan stängde vår tidigare butik och sedan dess har vi letat efter den optimala platsen för nyöppning – och nu har vi hittat den. Från och med den 18 januari 2024 hittar du oss i köpcentret Solkatten med härliga grannar mitt i centrala Lerum.

Under invigningen lovar vi fantastiska öppningserbjudanden och en riktig feststämning. Som alltid är våra butiker fyllda med ett stort utbud av lösgodis, goda drycker och krispiga snacks – allt för det perfekta hemmakvällsmyset.

– Under två års tid har vi tittat på olika lösningar som passar vårt koncept för att kunna öppna en butik i Lerum igen. Tidigare kunder och kundklubbsmedlemmar har länge frågat när vi kommer tillbaka och äntligen har vi hittat det perfekta läget. Vi kommer naturligtvis att ha massa fantastiska öppningserbjudanden och hoppas bli Lerums bästa godisbutik med färskt högkvalitativt godis och den trevligaste personalen, säger Jan Richter, vd på Hemmakväll.

Full fart framåt

2023 har varit ett toppenår för oss på Hemmakväll. Hemmakväll ABs omsättning ökade med cirka 30 procent och totalt har vi på Hemmakväll AB öppnat åtta nya butiker över hela Sverige. Att just svenskar har en särskild kärlek till godis och snacks är tydligt – vi konsumerar nämligen cirka 15 kg per år i snitt! Det visar att många är precis lika stora godisälskare som vi är.

Hemmakväll är Sveriges största godiskedja och vi fortsätter att växa för fullt. Innebär det att det dyker upp ännu fler Hemmakväll-butiker under 2024?

– Absolut! Just nu är vi igång att planera inför öppningen i Lerum. Samtidigt arbetar vi med att finnas på ännu fler platser runt om i landet och strävar ständigt efter att befintliga butiker ska erbjuda den bästa Hemmakvälls-upplevelsen för våra kunder – oavsett var man besöker oss, avslutar Jan Richter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *