Vi är glada över att meddela att Hemmakväll kommer tillbaka till Gävle! Den 7:e mars slår vår franchisetagare Huxe Invest AB upp dörrarna till en ny Hemmakväll-butik mitt i stan, närmare bestämt på entréplan i Gallerian Nian.

– Detta blir vår femte Hemmakväll-butik och vi ser med spänning fram emot öppningen. Det ska bli otroligt kul att få öppna i en stad som har saknat Hemmakväll i flera år, säger Markus Rodlert, franchisetagare Hemmakväll Gävle.

Vi hoppas att den här nyheten kommer att få alla godisälskande Gävlebor att dra på smaklökarna – vi menar smilbanden! Efter sex år kommer Hemmakväll äntligen tillbaka till Gävle och till nya, fräscha lokaler centralt belägna i Gallerian Nian. Hela 210 kvadratmeter håller just nu på att ställas i ordning för att snart fyllas med kylda drycker, salta snacks och metervis med godis i lösvikt. Allt man behöver för en riktigt mysig hemmakväll!

Bakom öppningen står vår franchisetagare Huxe Invest AB med Markus Rodlert i spetsen och detta blir hans femte Hemmakvälls-butik utöver Visby, Karlskrona, Kalmar och Tyresö. Han ser framför allt fram emot att få öppna i en stad där Hemmakväll har varit saknat länge.

– Det ska bli väldigt roligt att få öppna i Gävle! Vi upplever att Hemmakväll har en stark förankring här trots att vi varit borta i många år, så det blir extra kul att “komma tillbaka”, säger Markus Rodlert.

Invigningsfest med extra allt
Vår efterlängtade butik i Gävle kommer naturligtvis att ha ett brett sortiment av lösviktsgodis och det kommer garanterat att finnas något för alla smaker! Vid öppningsdagen i Gävle utlovar Markus Rodlert också en härlig invigningsfest med goodiebags, ballonger och fina priser.

– Det kommer att bli en härlig dag som vi har sett fram emot länge. Nu handlar det bara om att sätta den slutgiltiga layouten och fixa det sista, sedan är vi redo att välkomna alla godissugna Gävlebor, säger Markus Rodlert.

Vi söker franchisetagare i hela landet
Jan Richter, VD för Hemmakväll är mycket glad över franchise-öppningen i Gävle och hoppas att ännu fler vill ansluta sig till vårt Hemmakväll-koncept.

– Vi är övertygade om att det finns många där ute som skulle älska att driva en Hemmakväll-butik och vi tar gladeligen emot intresseanmälningar för att bli franchisetagare. Men allra först ser vi fram emot mars och att etablera oss i Gallerian Nian, avslutar Jan Richter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *