28 september fyller Lösgodisets dag hela 10 år , men redan nu börjar uppladdningen hos oss på Hemmakväll. Fram till den stora dagen kommer vi att presentera massor av nyheter och först ut är en uppdatering av vår logotyp för vårt koncept ”Sverigesbästalösgodis?!”.

– Vi är glada att kunna visa vår uppdaterade och härliga logotyp. Nu har den ett lekfullare och färggladare uttryck som känns väldigt Hemmakväll, säger Kathleen Daa, marknads- och konceptansvarig på Hemmakväll.

Det finns få andra länder i världen som har samma godiskultur som i Sverige och varje år den sista lördagen i september firar vi vår favoritdag; Lösgodisets dag. I år har det gått 10 år sedan vi på Hemmakväll introducerade högtiden för svenska folket och det vill vi uppmärksamma lite extra. Vi kan därför inte låta bli att smygstarta uppladdningen redan nu i sommar genom att visa vår nya logotyp för vårt koncept ”Sverigesbästalösgodis?!”. Logotypen är framtagen i samarbete med Jonas Frank, grafisk formgivare, och vi är så glada över det goda samarbete som ligger bakom.

– Under det senast året har vår nya grafiska profil börjat synas allt mer i alla Hemmakvälls kanaler och nu får även den här logotypen samma lekfulla uttryck. Vi har tillsammans med Jonas Frank gjort den lite roligare, piggare och gladare för att den verkligen ska representera oss och vårt varumärke, säger Kathleen Daa och lägger till:

– Vi hoppas att alla som besöker oss i jakten på sin favoritmix av godis kommer att känna samma glädje och uppskatta den lika mycket som vi gör.

Godis för alla tillfällen

Fram till den stora dagen kommer vi att presentera flera nyheter under sommaren, inte minst i godishyllan. Vårt mål är alltid att det ska finnas något, för alla. För att göra det ser vi till att ha ett brett sortiment av godis för alla tillfällen – från lördagsmyset eller grillkvällen med familjen till strandutflykten och eftermiddagshänget med kompisarna. Det finns alltid en plats för en välmixad godispåse med just dina favoriter.

– Den svenska lösgodiskulturen är unik och något som vi på Hemmakväll är stolta över att få vara en del av. Genom att alltid se till att erbjuda ett stort utbud av olika typer av godis med hög kvalitet vill vi fortsätta bidra till att lösgodiset är en del av vardagen. Det är fantastiskt att vi har ett land med så många godisälskare som vi nu ser fram emot att träffa i sommar som uppladdning inför det stora firandet av 10-årsjubileet i september, avslutar Kathleen Daa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *