Fazer blå chokladkräm

Vi gjorde vår chokladkräm på Fazer blå och toppade med mandel- och marsipanägg från Anthon Berg. En dessert som kan förberedas i god tid före påskmiddagen, toppas med dina favoritgodisar och serveras i fina glas. Eller varför inte i äggkoppar?
Receptet är framtaget tillsammans med duktiga Yvonne från bakalite.se på Instagram.
Antal: 4 portioner
Tid: 30 min
Fazer blå chokladkräm:
- 2½ dl grädde
- 300 g Fazer blå, ca 20 st
Topping:
- 6-8 st mandelägg
- 6-8 st marsipanägg

Gör så här:
1. Grovhacka chokladen.
2. Häll grädden i en kastrull, hetta upp under omrörning och ta från värmen.
3. Tillsätt chokladen och rör om tills all choklad smält.
4. Fördela krämen i fyra små glas eller skålar och ställ i kylen för att stelna ett par timmar.
5. Toppa med mandel- och marsipanägg eller annat favoritgodis!
Enkelt & gott!