LEDIGA TJÄNSTER

VI ÄLSKAR GODIS

LEDIGA JOBB PÅ HEMMAKVÄLL

Vill du arbeta i en dynamisk, öppen och lekfull miljö?

På Hemmakväll inspirerar vi till glädjefyllda hemmakvällar.
Sedan starten 1994 har vi bytt namn ett flertal gånger. No1 Video blev Kungsan, som blev Videomix, som blev Hemmakväll. En nöjesbutikskedja som sedan 2008 är rikstäckande, med egenägda butiker och franchisebutiker från Luleå till Ystad. Idag har vi totalt 90 butiker (januari 2016). Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Landskrona.

I mars öppnar vi vår första konceptbutik med ambitionen att bli ”Den första rikstäckande godiskedjan i sitt slag”. Hemmakväll tillgodoser därmed kundernas önskemål om en spännande upplevelsebaserad butik, som värnar om veckans alla goda stunder för såväl barn som vuxna.

Vårt mål är att ha det bredaste sortimentet med den högsta kvaliteten inom lösgodis, stycksaker, dryck, snacks, glass samt hyr- och köpfilm. Tillsammans med våra leverantörer ger vi kunderna möjligheten att handla de senaste nyheterna först hos oss. Vår ambition är att alltid bjuda våra kunder på upplevelser, överraskningar – och oss själva.

Vi tror på att förmedla en välkomnande, okonstlad atmosfär. Kunderna ska få energi av vår snabba, spontana och individanpassade service och veta att det är hos oss de hittar de senaste nyheterna. Det är också här de hittar det fräschaste, godaste och mest spännande lösgodiset
– kanske Sveriges bästa lösgodis? Vi tror på att inspirera såväl ung som gammal med vårt genuina intresse för film och underhållning – och därmed förvandla varje besök på Hemmakväll till en upplevelse.

Längtar du efter att förmedla glädje?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Anställda
Butiker
Förlanseringar
Nyheter i år

Sveriges bästa lösgodis !