Medlemstavling_werthers_ny

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Nu är vinnaren i julens stora baktävling utsedd! 🥳

I mycket tuff konkurrens var det receptet Choklad och kolapaj med smak av pepparkaka som föll juryn bäst i smaken. 🤎 Tack för alla fina, roliga och goda recept. Och extra stort grattis till den lyckliga vinnaren - Erica Jonasson från Kristianstad - som får en sprillans ny Kitchen Aid i första pris! 🏆

Receptet hittar du här! 

Hej kompis!

Tillsammans med Werther´s Toffee har vi fixat en riktigt härlig jultävling som vi tror att ni kommer att älska.

Tävlingsreglerna är enkla: Baka ditt bästa julbak, kaka, tårta, bakelse, bulle eller godis! Receptet måste innehålla Werther´s Toffe (finns i vår lösvikt) och receptet ska vara ditt eget. Enkelt va!?

Du kan medverka på två sätt:
1. VIA INSTAGRAM. Lägg upp ditt tävlingsbidrag på Instagram. Använd dig av hashtaggarna #hemmakväll och #bakamedwerthers. Tänk på att spara en högupplöst bild på ditt julbak som vi behöver om du vinner. Du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se bilderna.

2. VIA MEJL. Skicka in en högupplöst bild samt ett utförligt recept. I receptet listar du först ingredienserna och därefter en numrerad beskrivning på hur man bakar receptet. Skriv även ditt namn, din adress och ditt telefonnummer i mejlet. Mejladressen är [email protected]. Märk mejlet med ”Julbak” i ärenderaden!

En vinnare får;

  • En köksmaskin från KitchenAid.
    Värde: Cirka 5500 kronor.
  • 1 kg Werther´s Toffee
  • Dessutom publiceras vinnarreceptet i ett nyhetsbrev, på www.hemmakvall.se/recept och i vår app "Hemmakväll" under fliken "Upptäck".

Modell: KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM125 4,8 L Creme

Tävlingen avslutas den 7 december 2022.

Baka nu loss! <3

Receptinspiration: Vi testade att baka Saffranssnittar med Werther´s Toffe! Mums!