banner_kivra_1

Hej digitala kvitton och hej Kivra!

Det är dags att ge plats åt fler godsaker i påsen - få kvittot digitalt i Kivra.

Vi erbjuder digitala kvitton till alla våra medlemmar. Bra va!?
Att gå över till digitala kvitton är fördelaktig både ur ett miljöperspektiv men även för dig då det blir så mycket enklare för dig att hålla koll på dina kvitton.

För oss känns det som ett naturligt steg att komma bort från papperskvitton och låta allt ske mer digitalt. Tillsammans med Kivra vill nu jobba mot en hållbarare framtid vilket vi på Hemmakväll tycker känns helrätt! Hoppas du håller med.

kivra_medlem

Bara för medlemmar.

För att kunna få ditt kvitto i Kivra så måste du vara medlem i Hemmakvälls kundklubb. Det är helt enkelt en medlemsförmån som är bra för dig och för miljön!

Inte medlem? Blir det enkelt här.

kivra_smidigt

Varför kvittot i Kivra?

Viktiga kvitton vill man ju spara och kvitton från Hemmakväll faller absolut in i den kategorin, för vad är viktigare än godis? Andra fördelar är:

  • Kvitton sparas automatiskt i Kivras app vilket ger dig smidigare köp och  returer.
  • Du slipper spara och hålla koll på papperskvitton som bara tar plats i börsen.
  • Det är mycket bättre för miljön!
  • Du kan snabbt kolla tillbaka när du undrar "Vad heter den där smarriga godsaken nu igen, som jag köpte förra gången?".
kivra_busenkel

Hur gör jag?

Allt du behöver göra är att vara medlem i vår kundklubb och ladda ner Kivras app. Nästa gång du handlar och anger ditt medlemskap i kassan så dyker kvittot upp i Kivras app - som magi!

Ladda ner Kivra Appen för app store
Ladda ner Kivra Appen google play