Morsdagstårta med Geishagrädde

Morsdagstårta med Geishagrädde

En sats ger 10 bitar
Tid: ca 30 minuter + tid i kylen
Svårighetsgrad: Lätt

Ingredienser Geishagrädde:

  • 8 dl vispgrädde
  • 60 bitar Geisha (ca 430 gr)

Ingredienser Hallongrädde:

  • 3 dl vispgrädde
  • Färska hallon

Ingredienser tårtbotten:

  • Köp färdigpackad tårtbotten

Dekoration:

  • Fazer Blå
  • Geisha Chokladkaka
  • Färska hallon
Morsdagstårta med Geishagrädde

Gör så här :

  • Värm upp 8 dl vispgrädde utan att koka.
  • Lägg i 60 bitar Geisha (ca 430g) och Ställ i kylen i minst 6 timmar.
  • Vispa 3 dl grädde och blanda i färska hallon.
  • Ta fram Geishagrädden ur kylen och vispa upp.
  • Använd färdigpackad tårtbotten och dela den i tre lager.
  • Lägg några skedar Geisha grädde på första lagret och bred ut.
  • Lägg på all hallongrädde på andra lagret. Bred sedan ut Geisha grädde runt och ovanpå hela tårtan.
  • Dekorera med hackad, riven och delad Fazer Blå samt Geisha och några hallon.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar