PARTNERERBJUDANDE

ID_Snövit_2022

SNÖVIT THE MUSICAL PÅ SVERIGETURNÉ

Nu ger Dröse & Norberg, skaparna bakom Trollkarlen från Oz, Äventyret Aladdin, Djungelboken The Musical och Robin Hood The Musical, ännu fler möjligheten att uppleva en klassiker som redan setts av 130 000 personer. Under hösten 2022 står nämligen Snövit, Drottningen, Härolden, "Konrads" och alla de andra figurerna i Robert Dröses tolkning av bröderna Grimms fantastiska saga återigen på en scen nära dig.  Snövit - The Musical besöker 16 städer i Sverige och som medlem i Hemmakvälls kundklubb så får du gå till ett extra bra pris!

VAD:
Snövit The Musical består av en stor talangfull ensemble på scenen med bland annat den talangfulla Bob Hellberg som den vackra och men också modiga Snövit. Prinsen spelas av artisten och multitalangen Yohio. Anna Norberg, rutinerad musikalveteran spelar rollen som den überelaka drottningen som gör allt för att stoppa Snövit från att vara så där himla vacker som bara Snövit kan vara. På scenen möts publiken också av 14 st. väldigt spelsugna och talangfulla musikalartister.
Som medlem i Hemmakvälls kundklubb får du just nu möjlighet att gå för barnpris på alla Snövits föreställningar runt om i Sverige.

Alla får gå för barn pris B kategori:  
Ordinarie pris:
Vuxen 530 kr (+serviceavgift)
Barn (t.o.m 14 år) 425 kr (+serviceavgift)
Rabatt = 110 kr för vuxna

GÄLLER TILL:
Gäller t.o.m 31/12 2022.

Boka erbjudandet
Beroende på vilken stad du vill besöka så bokar du via respektive stads länk här nedan där erbjudandet redan är inlagt i bokningen (om andra lokala instruktioner finns så står det på staden det gäller.)