American horror story Cult

American Horror Story: Cult

Ryan Murphy och Brad Falchuk levererar ännu en fantastisk säsong av American Horror Story. Som vanligt är det helt skruvat och galet med en stor portion satir. Det finns ingen annan serie som är så utflippad och annorlunda! Den innehåller allt från skruvade dialoger till spänning, skräck, blod, humor, sex, thriller, drama och allt detta mixas till en väldigt underhållande och en enormt speciell serie som verkligen sticker ut från mängden.
Cult är den åttonde säsongen och det är den amerikanska politiska paranoian och turbulensen efter Donald Trumps seger på valnatten som står i fokus. Vissa människor tappar kontrollen helt och blir livrädda för vad som kommer att hända nu när Trump blir president, andra jublar över att en revolution har börjat. Detta är starten på en mycket läcker säsong av American Horror Story som jag tyvärr ändå inte kan rekommendera till många eftersom även denna säsong är otroligt udda och speciell men alldeles, alldeles underbar.

Pierres betyg:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng