Bad times at el royale

Bad Times At The El Royale

Det både syns och hörs att Quentin Tarantino har varit en förebild när denna film gjordes.
Sju främlingar stöter på varandra på det nergångna hotellet El Royal. Samtliga bär på en hemlighet och är där av någon anledning och under en regnig och ödesdiger natt brakar helvetet loss och alla blir indragna i en intrig som handlar om gömda pengar på El Royal. Detta är upptakten till denna mycket häftiga och annorlunda berättade thriller där både dialog, skådespeleri och inte minst den fantastiska filmmusiken, tar väldigt stor plats.
Som den filmälskare jag är så ser jag otroligt mycket film och blir sällan positivt överraskad av filmer jag inte hört så mycket om och Bad Times At The El Royal var en sådan film men vilken pärla den visade sig vara!
Regin är väldigt bra med flertalet långa och utdragna tagningar med fantastiskt skådespeleri som matchas med härliga gamla klassiska låtar. Filmen lever och brinner av coolhet precis som Tarantinos filmer alltid brukar göra. Jeff Bridges och Cynthia Erivo är helt, helt makalöst duktiga i sina roller.
Missa absolut inte denna mycket smarta sammanflätande thriller som både har känsla för vad som är häftigt och film noir.

Pierres betyg: