JURASSIC WORLDFALLENKINGDOM_DVD_8316526

Jurassic Wold: Fallen Kingdom

Fallen Kingdom levererar varken mer eller mindre än vad jag hade förväntat mig. Det är en typiskt klassisk Hollywood-popcornrulle som gör vad den ska men inget är riktigt bra. Filmen börjar i ett högt tempo så jag dras i alla fall med direkt och sen är det bara till att luta sig tillbaka och åka med på en förutsägbar och typisk Jurassic-film. Jag tror verkligen inte vi behöver fler Jurassic-filmer på ett bra tag nu. Det är 25 år sedan Steven Spielbergs äventysspektakel Jurassic Park kom och det känns som jag lätt skulle kunna ta ytterligare en paus på 25 år från dessa filmer.
Det som chockar mig mest är att regissören J.A Bayona, med toppfilmer som Barnhemmet och Impossible i sitt bagage, hoppade på detta ruskigt, typiska Hollywood-projekt eftersom Jurassic World: Fallen Kingdom bara kan och har potential till att bli en okej Hollywood-rulle, vem som än regisserar!
Men visst läsken och popcornen tog slut och jag satt där och jag blev lite medelmåttigt underhållen precis som jag förväntat mig så varför klaga så mycket egentligen!?

Pierres betyg: