Love simon

Love, Simon

Detta var en riktigt bra ungdomsfilm som aldrig blir löjlig eller töntig som dessa filmer allt för ofta har en tendens att bli. Det är en skön feelgood/kärleksfilm med hjärtat på rätta stället som både är charmig och rolig med jobbiga ungdomsintriger. Nick Robinson, som spelar Simon, gör en fullkomligt strålande insats och bidrar väldigt mycket till filmens värme.
Love Simon handlar om Simon som är homosexuell men varken föräldrar eller kompisar vet om det. Dessutom har han blivit kär i en kille på nätet, som går på hans skola, men som skriver anonymt på skolans sida just för att han är homosexuell. Allt detta drivs till sin spets i Love Simon och man förstår verkligen ångesten och rädslan Simon har och jag vill bara att allt ska gå bra för den snälle och charmige Simon.
En mycket sevärd och välspelad ungdomsfilm som jag tror kan tilltala de flesta.

Pierres betyg:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng