SorryWeMissedYou_DVD_2465-91D0

Sorry We Missed You

Kungen av socialrealistiska filmer, Ken Loach, är tillbaka med ännu en stark och gripande berättelse om vanliga reko människor som kämpar för att få vardagen att gå ihop.

Sorry We Missed You skär verkligen i hjärtat på mig när vi får följa familjemedlemmarnas vardag där det händer och sägs saker som de aldrig trodde skulle hända eller sägas. Även paret Ricky och Abbeys ekonomiska kämpande för att få vardagen att gå ihop, leder till frustration som går ut över hela familjen precis som det är i det verkliga vardagslivet som många av oss befinner sig i. Det går aldrig att förutspå när en jävlig jobbdag är på gång eller problem med ens barn som bara blossar upp från ingenstans. Detta är regissören Ken Loach en otrolig mästare på att fånga på duken och förmedla till tittaren rakt in i hjärtat.

Jag älskar verkligen Ken Loach filmer överlag och hans förra film Jag, Daniel Blake (2016) är inget annat än ett mästerverk. Sorry We Missed You hade också i mitt tycke varit ett mästerverk om det inte hade varit för det mycket avhuggna slut som jag verkligen irriterade mig på lång tid efter.

Pierres betyg: