disaster artist DVD3D

The Disaster Artist

Detta är den sanna historien om den väldigt speciella och mystiska mannen Tommy Wiseau, mannen som gjort den största och mest ihågkomna kalkonfilmen genom tiderna, The Room, från 2003.

James Franco spelar Tommy Wiseau, den mystiske och underlige mannen som fortfarande ingen vet så mycket om, trots att det idag går att hitta och spåra nästan allt! Detta är en film som definitivt ska ses om man är intresserad av och älskar film för det är en helt bisarr historia om just filmskapande.

Greg Sestero (spelad av James Francos lillebror Dave Franco) träffar Tommy Wiseau i San Francisco på en teaterlektioner under slutet av 90-talet. Vänskap uppstår trots att Greg förstår att Tommy är en väldigt speciell människa och snart bestämmer de sig för att flytta till Los Angeles för att förverkliga sina drömmar som skådespelare. Mer behöver man inte veta för att se denna film och det är en helt galet tokig historia vi får följa med på hur den sämsta filmen genom tiderna blev till.

The Room är en sanslöst underhållande och intressant film som visar att om man har obegränsat med pengar så kan det verkligen bli hur tokigt som helst.

Pierres betyg: