Equalizer2_DVD_52GSD3100581

The Equalizer 2

Det var väntat att Equalizer skulle få en uppföljare! För som alltid när en typisk actionfilm från Hollywood sticker ut och är bättre än alla de andra tramsiga actionfilmerna Hollywood kränger, så ser man möjligheten med en fortsättning och som vanligt blir aldrig uppföljaren lika bra som den första filmen.

Denzel Washington spelar återigen taxichaffisen Robert McCall som bekämpar kriminalitet med sina hårda knytnävar, som en sorts Rambo i storstan istället för i djungeln. Denna gången blir Robert McCalls före detta chef och nära vän Susan Plummer (Melissa Leo) mördad och det är bara för Robert ”Rambo” McCall att sätta igång, leta upp och döda alla som varit inblandade i detta mord.

Det bjuds på snygga och brutala våldsscener som både är underhållande och spännande. Tempot är högt genom hela filmen och Denzel Washington är både tuff och cool som Robert McCall men det räcker ändå inte till mer än godkänt i betyg för som helhet är allt snäppet sämre än den första Equalizer och jag har tyvärr sett detta koncept för många gånger

Pierres betyg: