TheWall_DVD_1366-91D0

The Wall

Regissören Doug Liman är väldigt duktig på att göra typiska Hollywoodfilmer som både är underhållande och spännande. Även om det oftast aldrig rör sig om några större mästerverk så har han ändå en hög lägsta nivå, som de väldigt underhållande popcornrullarna Go, Fair Game, Bourne Identity, Edge Of Tomorrow och American Made. Doug Liman lyckas även med The Wall trots en väldigt simpel handling och halvdana skådespelarinsatser så sitter jag ändå där intresserad och vill se hur det hela slutar.

De två soldaterna Allan Isaac och Shane Matthews ska kontrollera en pipeline i öknen efter Irak-krigets slut. Allt verkar lugnt till en början men plötsligt blir de beskjutna av en grymt duktig irakisk sniper som ligger och trycker någonstans. Det enda skyddet Allan och Shane har i öknen från den irakiska snipern, är en gammal sönderfallande mur. Detta är premissen i den mycket simpla men ändå underhållande thrillern The Wall.

Pierres betyg:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng