MORSDAGSTÅRTA MED GEISHA OCH FAZER BLÅ
En sats ger 10 bitar
Tid: ca 30 minuter + tid i kylen
Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser Geishagrädde:
- 8 dl vispgrädde
- 60 bitar Geisha (ca 430 gr)
Ingredienser Hallongrädde:
- 3 dl vispgrädde
- Färska hallon
Ingredienser tårtbotten:
- Köp färdigpackad tårtbotten
Dekoration:
- Fazer Blå
- Geisha Chokladkaka
- Färska hallon

Gör så här :
- Värm upp 8 dl vispgrädde utan att koka.
- Lägg i 60 bitar Geisha (ca 430g) och Ställ i kylen i minst 6 timmar.
- Vispa 3 dl grädde och blanda i färska hallon.
- Ta fram Geishagrädden ur kylen och vispa upp.
- Använd färdigpackad tårtbotten och dela den i tre lager.
- Lägg några skedar Geisha grädde på första lagret och bred ut.
- Lägg på all hallongrädde på andra lagret. Bred sedan ut Geisha grädde runt och ovanpå hela tårtan.
- Dekorera med hackad, riven och delad Fazer Blå samt Geisha och några hallon.
