Vegansk Peach Melba-dessert

Vi får så mycket sommarvibbar av den här ljuvliga desserten! Den smakar syrligt och sött av persika. En perfekt dessert efter en mastig middag. BUBS nya godissort Peach Melba hittar du på Hemmakväll, så klart!
Receptet är framtaget tillsammans med duktiga Fridas Vegobak på instagram.
Portioner: 4 stycken
Tid: 30 minuter + tid att stelna
Ingredienser:
- 10 stycken BUBS Peach Melba
- 5 dl växtbaserad matlagningsgrädde

Gör så här:
- Klipp godiset på mitten så du får en del röda och en del gula godisar
- Lägg i de röda godisarn blivit mjuka a i en kastrull tillsammans med 2 ½ dl grädde och sjud tills godisarna
- Mixa krämen med en stavmixer tills den blir slät
- Häll upp i dessertglas och ställ in i kylskåpet Upprepa samma tillvägagångssätt med de gula godisarna och häll sedan den gula krämen över den röda krämen. Låt stelna i kylskåp.
- Servara med färska bär och/eller lite extra BUBS Peach Melba