< Tillbaka

Chokladbräck

Här är ett enkelt och snabbt recept på chokladbräck. Här kan du välja själv vilka chokladkakor du vill använda och sedan toppa med dina favoritgodisar från lösvikten!

Du behöver

Chokladbräck
4-6 st (160g/st) Chokladkakor
Topping Valfritt godis. Vi har använt polkagrisar, kardemummamandel och saffransmandel.

Gör så här!

Chokladbräck
  1. Klä en plåt med bakplåtspapper.
  2. Sätt ugnen på 60 grader.
  3. Lägg ut chokladkakorna på plåten och ställ in i mitten av ugnen.
  4. Låt stå i ungefär 10 minuter eller tills chokladen är mjuk.
  5. Ta ut plåten och använd en matkniv eller liknande för att dra ett mönster i chokladen.
  6. Grovhacka och strö över favoritgodiset.
  7. Ställ i kylen för att stelna.
  8. Knäck eller skär i bitar. Förvaras i kylen.