Emporia

I vår nya butik bjuds du på en upplevelse utöver det vanliga. Här hittar du allt från lösgodis, choklad, klubbor, godispåsar, tuggummin, chips, popcorn och nötter till glass och dryck. Här finns tjusiga presentförpackningar för dig som vill ge bort något gott och stylingstationer där du kan pynta och styla ditt godis precis som du vill. 

Välkomna till en helt ny värld av godsaker alla godisälskare, snacksfantaster och läskentusiaster!

inspopt

soffgruppen3

 

 

 

 

 

Bli medlem

Som medlem i Soffgruppen får du ta del av riktigt flotta erbjudanden, festliga events och roliga tävlingar – och får givetvis reda på de godaste nyheterna först av alla. Bekvämt, eller hur?

externlank

hej

Vi som jobbar här är stolta godisspecialister, snacksfantaster och läskentusiaster. Eftersom du har hittat hit misstänker vi att du också är det. Vi jobbar stenhårt med att smaka oss igenom all världens godis för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Varenda en av våra godissorter är noga handplockad av oss för sin goda smak, läckra konsistens och härliga doft. Självklart har vi också all världens snacks, läsk och annat som gör livet lite sötare, saltare eller surare.

Välkommen till en helt ny värld av godis !

godis-footer

HITTA OSS I EMPORIA

karta-Emporia2

Hemmakvälls nya konceptbutik
invigs onsdagen den 12:e april

Påsköppet:

Onsdag 12/4                     17-22
Skärtorsdagen 13/4       10-22
Långfredagen 14/4        10-22
Påskafton 15/4               10-22

Normala öppettider

10-20   Alla dagar

Adress:

Hemmakväll AB
Emporia Köpcentrum
Plan 1, Havsentren 1:a butiken till vänster